~♥~ STALKERS ~♥~

Saturday, March 31, 2012

@}--- Beginilah nasib...



Brunch with Mr. Mamee and pretend to be a lonely monster....

What a crap?

huhuhuu....

Begini laaaaa nasib bila hidup berjauhan.....

Mamee pun mamee la kan...sambil layan 3 Idiots pun best jugok!!!!


p/s:: Sat gi nak order Dominos ahhhh


Published with Blogger-droid v2.0.4

Friday, March 30, 2012

@}--- Bestnya pakai S. Note

Tejumpa pic pulau ajaib ni masa browse FB.

Terus copy dan edit...buh nama RE dlm pic tu.

Best gila pakai Samsung Note nih...dah tak payah susah2 nak transfer gambar dlm pc, pastu edit pic kat Photoscape sbb nak tampal watermark....baru boleh post kat blog.

Guna Note senang je copy, edit ngan letak watermark sendiri atau stamp watermark, post tru bloger droid....ahhhh best best.


Thanks buat Incek Somi terchenta sebab belikan saya S. Note...


p/s : Chenta menebal....nak balik JB gak mlm ni.


Published with Blogger-droid v2.0.4

Wednesday, March 28, 2012

@}--- Wordless Wednesday #11


External Retro Handset

 








 Cepat cepat gi beli....!
Stylo tu sambung kat handphone...hahaha
Sesape nak beli sila klik sini.



Thanks for singgah dan membaca...
 

Sunday, March 25, 2012

@}--- Tuhan tolong aku...



Saya selalu perhatikan dia.


Saya selalu melihat dia.


Saya selalu ambil berat dia.


Saya selalu ikuti kisah dia.


Saya cemburu.


Saya iri hati.


Saya sakit hati.


Saya dengki.


Saya berteleku.


Saya bermuhasabah.


Saya insaf.


Saya positif.


Itu semua mainan DUNIAWI.


Published with Blogger-droid v2.0.4

Wednesday, March 21, 2012

@}--- Dalam kenangan....



Kenangan itu sukar ditukar ganti...

Walau pun pahit...tetap ada manisnya...

Kenangan itu memberi 1001 pengalaman...

Biarpun pengalaman ngeri...tetap ada lucunya...

Kenangan itu selalu memberi rasa rindu...

Walau pun seksa...tetap setia merindu...


Alangkah indah andai kenangan itu boleh diputar kembali masanya...

Pasti hanya memori indah menjadi lakaran dalam kenangan...

Yakin bahawa setiap saat diisi kenangan terindah...

Percaya kenangan itu akan kekal dalam ingatan....


Kalaulah aku diberi peluang memutarkan kembali waktu silam...

Akan aku pergunakan masa yang ada untuk mencipta kenangan terindah....

Akan aku hargai setiap detik yang berlalu bersama....

Akan aku isi ruang-ruang kosong dengan nilai kasih dan sayang....

Agar nanti kenangan itu menjadi sebahagian dari hidup ku....


p/s:: Ehh ape daaa aku merepek!


Published with Blogger-droid v2.0.4

@}--- I'm currently in love with this guy....

** Tangan di dada....mata ke atas...  **
 


Sangat sexy.
Body tough.
Ohhh tersangatlah jatuh chenta... [♥]
 

Thanks for singgah dan membaca...
 

@}--- Wordless Wednesday



 Gadget Samsung Miss Wifey kecik jek
Tapi gadget Samsung Incek Somi vapak besor.
Siap bunyik berdentam dentum dengan woofer...
Ohhh sangat tidak boleh tahan untuk meninggalkan Kempas lama-lama.
Tapi Incek Somi tetap baik hati sebab belikan Miss Wifey earphone Mr. Beats by. Dr. Dre.
Maka Miss Wifey boleh laa berdentam-dentum dalam telinga sendiri...huhuhu



 * ohhh haruslah selitkan pic Mr. Beats di situ...ouch!



p/s:
Abang....next nak yang ni ek!






Thanks for singgah dan membaca...


Tuesday, March 20, 2012

@}--- My Ever Favourite...yummeh!


















 Kak Shimot & Kak Fedot
jom pegi The Mines!!!
Shayer mao Oreo Chocolate Blog...


p/s:: Nak ajak Kak Aida takot...sebab shayer pernah bagi dia satu cool blog sebelum dia patah tangan dulu...huhuhu (T___T)



Thanks for singgah dan membaca...
 

Monday, March 19, 2012

@}--- Menunai janji... [♥]

Biar lambat, asal dapat.
Biar lewat, asal puas hati.
Biar terkemudian, asal bahagia.
Apa yang penting......kerjasamaaaa!!!

kikikiki.... (^__________^)


Belated birthday's gift untuk Incek Somi.
Itu yang dia nak....maka itu yang dia dapat.
Pasni jangan komplen lagi ekkk cayang....
♥ u so muchy...


 Anniversary's gift in advance for me.
Ini yang saya nak, maka ini yang saya dapat.
Saya janji dah tak baling-baling henfon ke dinding lagi ye cayangg...
(^_________^)
Sangat sayang sama kamooo ♥



 ehem.....untuk Miss Wifey haruslah harga lebih berganda dari Incek Somi.
hak hak hak....gile keji punya hati!
ohhh yang penting saya sayang dia....lalalala~




Thanks for singgah dan membaca...
 

Monday, March 5, 2012

@}--- Mixed Herbs Chicken Grill


 Menu hujung minggu bersama Mak Bonda, Ayahanda dan Incek Somi.
Sekor ayam untuk 4 orang.
Syiokkkkk!


 SEBELUM

 


SELEPAS



Sangat marbeles.
Dimakan ketika panas-panas.
 Resepi adalah dicilok-cilok dari blog2 resepi dan blog2 kengkawan.

Bahan-bahan:

A
Kicap manis
Sos tiram
Sos lada hitam
Garam
Bawang
Halia (diracik halus)

B
Lemon
Kentang
Lobak
Lada Benggala
Bawang
Halia

C
Mixed Herbs 
Lada hitam dikisar kasar 
Butter

Cara-cara:
1. Lumur semua bahan A pada ayam luar dan dalam.
2. Sumbat ayam dengan sebiji lemon yang dah dikelar-kelar kulitnya beserta halia yang dah diracik dan sedikit bawang.
3. Susunkan bahan-bahan B disekeliling ayam. Lebih sedap kalau kentang dan lobak tu direbus separuh masak.
4. Taburkan bahan C di atas ayam.
5. Bakar pada suhu 180C selama 45 minit.

Selamat memanggang!




Thanks for singgah dan membaca...
 

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...