~♥~ STALKERS ~♥~

Monday, November 14, 2011

@}--- Setengah tahun menunggu....

Cerita penat....
Setengah tahun menunggu baru siap....
Pengantin pun dah basi.
Tapi takpelaaa...kena paham juga, keje mengedit gambar mmg meletihkan.
So redha je laaa ngan tempoh masa yg photographer nak.

Ngam ngam cuti raya haji hari tu, album story board pun dah siap.

Album kawen yang biasa tu lama dah siap....tinggal story board ni je berjeman nak tunggu.
Alhamdulillah laaa....puas hati dgn hasilnya.

Datang bersama briefcase....utk simpanan jangka masa lama.
Berat nak mampos!


Ini isinya....
Cover album adalah dari acrylic...(camtu ke ejanya?)
Tu yg buat berat nak mampos...


Pages tak laa banyak mana...tapi board memang tebal.
Skali lagi...ia membuatkan album itu berat nak mampos!


And the rest is my story....layannn







* picca adalah dr camera BB...maka hasilnya kureng. harap maklum!


Thanks for singgah dan membaca...

0 Crappers:

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...