~♥~ STALKERS ~♥~

Wednesday, November 16, 2011

@}--- Wordless Wednesday #8



Thanks for singgah dan membaca...

Monday, November 14, 2011

@}--- Setengah tahun menunggu....

Cerita penat....
Setengah tahun menunggu baru siap....
Pengantin pun dah basi.
Tapi takpelaaa...kena paham juga, keje mengedit gambar mmg meletihkan.
So redha je laaa ngan tempoh masa yg photographer nak.

Ngam ngam cuti raya haji hari tu, album story board pun dah siap.

Album kawen yang biasa tu lama dah siap....tinggal story board ni je berjeman nak tunggu.
Alhamdulillah laaa....puas hati dgn hasilnya.

Datang bersama briefcase....utk simpanan jangka masa lama.
Berat nak mampos!


Ini isinya....
Cover album adalah dari acrylic...(camtu ke ejanya?)
Tu yg buat berat nak mampos...


Pages tak laa banyak mana...tapi board memang tebal.
Skali lagi...ia membuatkan album itu berat nak mampos!


And the rest is my story....layannn







* picca adalah dr camera BB...maka hasilnya kureng. harap maklum!


Thanks for singgah dan membaca...

@}--- November Rain

Kembali bersiaran...

Happy Monday peeps! No more Monday blues....sebab dah lama sangat cuti kat kampung.
Tetiba plak rasa bersemangat hari ni...walau pun realitinya macam lemau.
Lagi² tengok blog yg dull sebelum ni.
Terus tukar balik background lama....kasi ceria² lagi.
Ni intro jek...nanti dah ade story....bleh update lagik.
ekekeke....dasar pemalas nih!


Thanks for singgah dan membaca...

Wednesday, November 2, 2011

@}--- D=E=M=A=M


Baper tahun daaaa aku tak hapdet story nih?
Snap pic sampai full memory.
Tapi nak transfer dalam ni amatlah kemalasan.
Sementelah lagi skarang kerap demam demam dan demam.
Flu tak benti benti.
Melunturkan sama semangat menghapdet blog.
Oleh yang demikian, aku nak isytiharkan cuti berblog untuk sekejapan.
Andai kata dalam seminit lagi mood hapdet sampai...aku akan hapdet.
Andainya tidak...pasti berbulan-bulan lagi baru haku hapdet..
Adesss...apeda...sangat kemalasan ini owang!
Merapu tak pasal-pasal.


p/s :: Hopefully mood hapdet datang dgn kadar segera.....arghhhhh tensi I taw!

Thanks for singgah dan membaca...

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...