~♥~ STALKERS ~♥~

Saturday, October 30, 2010

@}--- All about a girl . . .

When she is quiet, millions of things are running in her mind.

When she is not arguing, she is thinking deeply.

When she stares at you, she is wondering why she loves you so much inspite of being taken for granted.

When she calls you everyday, she wants to know how you are doing.

When she sms you everyday, she wants you to reply at least once.

When she says I LOVE YOU, she means it.

When she says I MISS YOU, no one in this world can miss you more than her.

When she says I will stand by you, she will stand by you like a rock.

Girls are always special.

She is said to be 8th wonder.

She is always a priceless treasure.

Never hurt her or take her wrong or for granted.



* forward to every girl to make her smile and to every boy to make him realise...



Thanks for singgah dan membaca...

Friday, October 29, 2010

@}--- Adek tulen banggg . . .

After a long night of making love, the guy notices a photo of another man on the woman's nightstand by the bed.  He begins to worry.

"Is this your husband?" he nervously asks.
"No, silly." she replies, snuggling up to him.
"Your boyfriend, then?" he continues. 
"No, not at all." she says, nibbling away at his ear.
"Is it your dad or your brother?" he inquiries, hoping to be reassured.
"No, no, no! You are so sexy when you're jealous!" she answers.
"Well, who in the hell is he, then?" he demands...!!!
She gently whispers in his ear..."That's me before the operation!"

wakakkakaa....hak hak hak

Thanks for singgah dan membaca...

Thursday, October 28, 2010

@}--- Tanjung Sedili, Johor

Jom jalan²... mandi manda... makan²... happy².  Ni aktiviti haku n family last weekend.  Plan asal nak wat BBQ kat umah jek.... atas permintaan mak, maka berpindahlaa ke destinasi berlaut.  Mula² nak ke Air Papan, Mersing...tp disebabkan faktor cuaca yg tak menentu dan paras jerebu yg agak membimbangkan, kitorg pegi sekerat jalan jek sampai kat Tanjung Sedili....

Ni my mommy yg cam dah sihat....taaaaapi sebenarnya tidakkk.... voguey wokey. kalah haku!!!



Dari Kulai, pejalanan amik masa dlm sejam setengah.  Kami gerak kol 8:30 pg...sbb tunggu incek tunang yg baru balik kijer.  Then singgah Pasir Raja....amik hudang galah.... nak wat BBQ la katakan....

Sopan jek haku kan???



Diskripsi tempat ni....takde laa best sangat utk bermandi manda.  Sebab tempat ni cam teluk sket...so air laut tu tak biru.  Kelabu asap ader arrr.... hik hik hik tapi kawasan chalet tip top.  Bilik pun wokey...ruang nak berBBQ pun okeh.  Aku tak amik byk sgt gambar....sbb duk tepi pantai ni kejer kebulur jer.  Baek makan dari sebuk² amik gambar.  We all stay 1 nite kat sane... sewa chalet RM90 pernite.  Ada 2 katil bujang... ada aircond tapi takde tv.  hak hak hak...sungguh mereka suh bermesra ngan alam...tak yah tgk tv.  Layan deruan ombak jek.  Malam² ada karaoke kat restoran chalet nih.... so sape² yg suka melalak² tu, bleh laa join karaoke tu.  Free jek.... penSUMBANG suara kat org ramai yg dtg makan kat situ....

Ni jek gambar² yang sempat aku snap.  Ader yg pakai SLR...ada yg pakai BB cam.... 


mula² sampai lepak kat pondok ni jap... ni open area utk public.  ramai org dtg picnic ptg² kat kwsn nih...



 ni laa chalet yg kitorg duduk.... chalet berkembar... best sebab cam suasana kampung...



 yang ni plak BBQ area.... actually ada yg cam gazebo, besar sket dan berbumbung. tapi kitorg lagi suka yg kecik ni sbb lagi dekat ngan pantai.... angin pantai owayz wat pewot belagu keroncong....



 mandi manda time... aku layankan adik² sepupu nih.  kicik² agik kan...so kenelaa tulun awasi.  walhal...aku pun tak pandai berenang.  kalo cam terlemas, pepandai korang laaa nak up sendrik... hahhaa







 haaaa.... ni menu BBQ kitorg. udang galah.... ayam....and sdikit sutung.  frozen takde sbb kami cam nak menu kampung²... ahaks (sedap tu udang galah....freshy lagik...)



  incek tunang bersama udang galahnyer.... ni gambor mmg saje nak sakitkan hati. but truly...its really nyummy..... jgn meleleh ekk liur tuh!


 sblom balik...amik² gambor sket... nak wat ala² hindustan...tapi tak jd. hak hak hak



 bersama spupu spapat ku.... (ni family sbelah ayah...)


 kami yg ceria...lalalalalal~~


Okeh...tu jek cite last weekend.  Sape² yg cam nak pegi...leh mintak no contact ngan aku.  Aku nak up kat sini no contact.... no fon tuannya still pada ayah aku.  Tapi haku pegi ari tu pun...takde booking²... men redah jek.  Sbb bukan cuti skolah or cuti umum...so tmpt ni takde laa sebuk sgt.  Chawww chinn choww...


Thanks for singgah dan membaca...

Wednesday, October 27, 2010

@}--- Kepala sakit / Stress out / Migrain .... ???

 Saketttttttttnye kepala saya. macam nak pecah dah rasanya berdenyut-denyut. dalam tido pun boleh terasa sakitnya.... bagai mao ku hentak tengah² kepala ni ngan anak lesung.  sakitnya ya amatttt.... siap tangkap mata dah nih.... hilang² sabar mao aku mengamuk hari ni.... semua serba tak kena. hadoiiiiiiii...... ubat ape lagi laa aku nak telan???



Thanks for singgah dan membaca...

Tuesday, October 26, 2010

@}--- Today's Lunchy ...

Patut ler pepagi hari tapak tangan kanan dah gatal.... kompom gupernya de owang nak belanje mkn. Menu lunchy hari ni Domino's Pizza... duit adalah hasil collection penjualan kertas-kertas terpakai kat ofis.  Satu gang laju jek bab² wat pojek makan nih.... Tapi sat lagi baru leh layan... Now kene cover² dulu...cian kat owang lain yg tak leh join tuh....ekekeke

Niway...aku sempat mencapap order tadik.  Pewot cam lapor gilek dah...padahal pg tadi dah baham bihun goreng.... So sementara nak makan pizza...better layan ini dulu..... nyummy nyummmm....



Thanks for singgah dan membaca...

Monday, October 25, 2010

@}--- Hoyeah yeah yeahhh....

Akhirnya....kini pasti.  walaweiiiii....berjaya jugak haku menghidupkan iklan nuffnang nih.  hehehee... pd kengkawan... sila-sila laaa click iklan tu ek.  tengok-tengok mane² yg berkenan.  leh survey²... maner laa tau ada yg terkenan di hati.... ekekeke

chow chin chaw.... pi minom air cincau pun best gak nih...! lalallaaa~~

@}--- Cemane nih...?

Dah try dekat 5 6 ploh kali dah nih.  Berjurai-jurai dah peloh mencobanye.  Tak jadik jadik pownnn.... cenggane lagi nak wat???  huhuhu tak kira nak letak jugak... nak jugak!  tolong la weiiii....cemane nak kuarkan iklan nuffnang nih...!  lotih dah den copy paste... remove add... click click... nak tercabot dah buttons keyboard nih... dari kenyang sampai dah lapor balikkkk! 

wicky kiri... wicky kanan... wicky depan... wicky belakang... fuhhhh menjadiklaa gamaknye pasnih...

chaiyok chaiyokkkk.... shayer buleyyy!

@}--- Assalamualaikum w.b.t. ...

... Salam Pertemuan...

Yeayyyyy..... kembali berblogger. Ni cobaan ke-3. Hopefully tak separuh jalan agik. Yang pertama dulu stop...sbb tak byk story nak citer. Yang ke-2...lepas kene serang dek makhluk tak diundang, terus terencat nak story. Skang try buat lagik... jeles tengok owang laen der blog. Semangat memuncak nih.... hehehe =)



~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...